Voor bedrijven

Wilt u maatschappelijk ondernemen en tegelijkertijd uw marktkansen, groei en innovatie vergroten? Dan is Dutch Design in Development (DDiD) de aangewezen partij voor u. Wij werken als intermediair tussen u als opdrachtgever en de creatieve industrie (ontwerpers) en producenten internationaal. Dat levert u bijzondere designoplossingen op, met winst voor mens, maatschappij en milieu.

Door haar uitgebreide netwerk is DDiD hét bureau dat gespecialiseerd is in werving en selectie van Nederlandse ontwerpers en producenten in opkomende markten. Uw wensen en eisen staan centraal bij het verzorgen van de juiste match.

DDiD adviseerten geeft op maat gemaakte trainingen gericht op succesvolle product- en assortimentsontwikkeling via duurzaam ontwerp en productie en bedrijfsvoering.

Opdrachtgevers van DDiD zijn MKB bedrijven zoals merken, importeurs, retailers en producenten, ontwerpers, agentschappen van de overheid, internationale ontwikkelingsorganisaties, branche – en regio-organisaties en onderwijsinstituten.

Wij helpen u graag met:

  • het ontwikkelen van een eerlijk, uniek en milieuvriendelijk product
  • toepassing van circulaire ontwerpstrategieën en bedrijfsmodellen
  • het zoeken naar een alternatief voor leer, plastic, papier, textiel
  • advies over productmogelijkheden en gebruik van duurzame, natuurlijke materialen of (rest)afval- en recyclemateriaal
  • design op basis van authentieke technieken/industriële methode en innovatieve toepassing

DDiD zorgt er voor dat u in contact komt met de juiste partijen, zowel in Nederland als internationaal.

Neem contact met ons op  om te horen wat we voor u kunnen betekenen!