Branding Toolkit for Changemakers

Branding-Toolkit-The-Brandling-DDiD


Een gezin in Sierra Leone dat een limonadefabriek wil starten zou even veel toegang moeten hebben tot kennis over het branding proces als een bedrijf zoals Coca Cola.

Daarom heeft Anne Miltenburg, The Brandling, een toolkit ontwikkeld. De publicatie bevat ook een artikel van DDiD:
Who cares ? Selling sustainability to conscious consumers.

DDiD werkt samen met Anne Miltenburg The Brandling, een reizende merkontwikkelaar op een missie om changemakers te helpen een grotere impact te maken via branding. Overal waar The Brandling actief is geven ondernemers aan dat branding cruciaal is voor hun succes maar dat hun eigen kennis en kunde op dat gebied tekort schiet. Een gezin in Sierra Leone dat een limonadefabriek wil starten zou even veel toegang moeten hebben tot kennis over het branding proces als een bedrijf zoals Coca Cola.
Om dit gat te vullen heeft Anne Miltenburg een toolkit ontwikkeld die eind februari uit komt. De ‘Branding Toolkit for Changemakers’ is mogelijk gemaakt door de financiering van 271 sponsors via Kickstarter, het grootste crowdfunding platform in de wereld.

The Brandling en DDiD zijn gelijkgestemde geesten: beide organisaties geloven dat duurzaam ondernemerschap de enige weg voorwaarts is. Ze vullen elkaar regelmatig aan bij opdrachten. Daarom nodigde Anne DDiD uit om kennis over de relatie tussen consumenten en duurzaamheid te delen. De toolkit bevat informatie waar ondernemers van Afrika tot de VS, baat bij hebben. De publicatie bevat een artikel van DDiD als gastauteur:
Who cares ? Selling sustainability to conscious consumers.

Ben je zelf ondernemer of heb je plannen en wil je een sterk merk bouwen? Je kan de digitale toolkit vanaf maart bestellen via www.the-brandling.com Je kan ook vandaag inschrijven voor de pre-order http://www.the-brandling.com/toolshop/

Wil je meer weten over hoe je de juiste ingang vindt van verschillende consumentengroepen in hun relatie met duurzaamheid en merkbeleving ? Volg dan de training Fair & Green Design waarin dit als onderdeel aan bod komt.