Partners

CIRCO_DDiD uitvoerder CIRCO training

 

…………………………………………………………………………………

The Brandling-DDiD Dietwee_DDiD

 

 

 

Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO)

De BNO is de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. Zij verenigt meer dan 2500 individuele ontwerpers en 200 ontwerpbureaus en ontwerpafdelingen van bedrijven en is daarmee de belangrijkste vertegenwoordiger van de ontwerpsector in Nederland. De BNO zet zich in voor de zakelijke, maatschappelijke en culturele belangen van haar leden en brengt hun werk en het vak nationaal én internationaal actief onder de aandacht.

CIRCO

DDiD is lid van het kernteam van CIRCO en coördineert de sector Consumptiegoederen en is tevens uitvoerder van de CIRCO training programma’s. We ondersteunen bedrijven in diverse sectoren bij hun transitie naar een circulaire economie. Centraal staan het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten vanuit circulaire businessmodellen.

Interface

Interface is wereldmarktleider in het ontwerpen en produceren van innovatieve modulaire vloertegels. Mission Zero is hun belofte om iedere negatieve impact die zij veroorzaken op het milieu te elimineren voor het jaar 2020. Zij zijn goed op weg om deze uitdaging waar te maken. DDiD werkt in haar trainingen Fair & Green Design samen met Interface.

The Brandling

DDiD werkt samen met Anne Miltenburg The Brandling, een reizende merkontwikkelaar op een missie om changemakers te helpen een grotere impact te maken door middel van branding.
Changemakers; ondernemers in business, health, educatie, milieu en de culturele sector die de status quo willen uitdagen en positieve sociale impact willen creëren. Met The Brandling’s exclusieve merkstrategie tools co-creërt ze met opdrachtgevers op maat gemaakte merken.

Dietwee ontwerp en communicatie

Dietwee heeft DDiD geholpen met het opzetten van haar nieuwe visuele identiteit.